Saturday, June 18, 2011

DemamExam


Da lama tak exam. Rasa nervous lebih pulak kali ni. Padahal baru first sem. Kalo first sem pon over camni, taktau ah final year camne. Heee.


Saya da abes 3 paper. Isnin ni last paper. Marketing.


Owh, btw, entah knapa skang ni keje saya makannnnnnn je manjang. Terasa nak munch benda. Tak kisah la biskut ke, buah ke, cornflakes pun jadi la.


Saya kuat makan buah pear la skang. Tapi itu tak kisah. Sihat.


Tapi yang risaunya ialah bila makanan ruji da berubah menjadi ................







Suma ni habis dalam masa 2.5 minggu. Gila tak gila tu?
(T___T)


Saya memang suka coklat. Gila coklat. Tapi kali ni, paling gila rasanya. Sebelum ni takde pulak camtu. Tak rasa muak.


Sebab tensi exam kah? Tu tak sure. Bak kata kawan saya semalam,


"Da suka bedal coklat tu ngaku je la. Takyahla guna alasan sebab tensi exam makan chocs."


(T______________T)



Tapi cuak gak, takut2 jadi habit.


Chocs sini banyak jenis. And murah la jugak. Tu yang nak try segala. Tetambah kalau ada sale. Sekotak tu 3aud. 2 for 5aud. Lebih kurang RM15. Itu yang kalau beli berpasang-pasangan tu.


Ni pun silap2 petang ni gi beli lagi sebab yang kotak last tu tinggal sederet je lagi. Pastu abes da.


Btw, cashew tu tak sdap sangat. Hazelnut sangat best. Heeee. :D


Insaf2 la sikit Izzi. Takpela. Agak2 da nak 2-3 bulan balik umah, saya kuruskan diri ye. :)




3 comments:

Nurul said...

Cadbury Marble best! Saya memang menuggu time Coles sale 2 for $5 or 2 for $6 baru borong semua. Addicted sejak datang sini. x_x

Nurul said...

Cadbury Marble best! Saya memang menuggu time Coles sale 2 for $5 or 2 for $6 baru borong semua. Addicted sejak datang sini. x_x

urbrick alie said...

macam sedap je..hai org dkt sini pn habit choc gak...kot2 terlepas dkt airport nanty hahha...mcm sdp je cadbury duo tuh...